Duurzame Energie

Duurzaamheid en het milieu zijn een steeds belangrijker onderwerp in onze maatschappij. Vooral binnen de installatiebranche ontwikkelen zich tal van technische initiatieven die op duurzame wijze gebruik maken van moderne technieken die het milieu ontzien. Denk bijvoorbeeld aan een warmtepomp, b.v. Daikin-Intergas hybride warmtepomp, die uw huidige cv-ketel kan vervangen, en rendementen haalt tot wel 300%!

Wij  volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid op de voet en passen deze zoveel mogelijk toe in al onze diensten en producten. Uiteraard in nauw overleg met de opdrachtgever. In een persoonlijk gesprek lichten wij u graag in over de diverse duurzame technieken en mogelijkheden binnen de installatiebranche. Ook zijn wij goed op de hoogte van eventuele subsidiemogelijkheden. De officiële aanvraag hiervoor nemen wij u graag uit handen.

Advisering

Wij kunnen u helpen en adviseren als het gaat om energie besparing. Waneer u niet weet wat de oorzaak is van uw hoge energie rekening, komen wij graag uw situatie bekijken, en stellen vast waar uw hoge verbruik vandaan komt.

Indien gewenst, kunnen wij voor u een logger installeren, en zo per minuut uw verbruik inzichtelijk maken. Zo komen we er heel snel achter wat de oorzaak is, en bespaard u gemiddeld tot 30% op uw energierekening.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!