Duurzaam en doordacht

Totaal Installatie De Ruijter onderscheidt zich met een aantal aspecten die betrekking hebben op duurzaam en maatschappelijk verantwoordt ondernemen.
 

Binnen de organisatie
Iedereen binnen de organisatie is even belangrijk. Al onze medewerkers voelen zich betrokken bij het resultaat en dat levert de klant én ons bedrijf veel op. Dankzij deze instelling zijn onze medewerkers bereid zich dag en nacht voor 100% in te zetten voor ons bedrijf en onze klanten.

 

De maatschappij in de omgeving
Totaal Installatie De Ruijter ondersteunt maatschappelijke projecten en (sport)verenigingen in Eerbeek en omgeving door middel van o.a. sponsoring.


Het milieu
Totaal Installatie De Ruijter streeft er naar om zo milieuvriendelijk mogelijk te ondernemen. Zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons binnenkomende afval en is ons hele pand voorzien van bewegingsmelders mbt de verlichting. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk digitaal te communiceren waardoor energie bespaard wordt en het milieu ontzien.

 

 

Duurzaam naar de toekomst
Totaal Installatie De Ruijter streeft ernaar om als maatschappelijk betrokken onderneming op te treden en vanuit dit perspectief met elkaar om te gaan. Bovendien zijn wij voortdurend actief om ons te onderscheiden door het aanbieden en benutten van vernieuwde duurzame technieken. Deze missie is kort samengevat in de slogan ‘Duurzaam naar de toekomst’. Deze slogan wordt in advertenties en op bedrijfsauto’s onder de aandacht gebracht.