Over ons

Uw ervaren, betrouwbare en vooral professionele partner bij al uw werkzaamheden op het gebied van verwarming, klimaatbeheersing, W-installaties, elektrotechniek en daktechniek. Voor aanleg,onderhoud, renovatie of nieuwbouw klopt u succesvol aan bij de gemotiveerde en uitstekend opgeleide vakmensen vanTotaal Installatie De Ruijter uit Eerbeek.

Van idee tot realisatie
Van advies tot ontwerp en van uitvoering tot nazorg: al meer dan 100 jaar maakt De Ruijter Totaal Installatie op deze terreinen van haar naam een begrip.

Flexibel, betrouwbaar en betrokken
Flexibiliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn de trefwoorden onder onze organisatie en werkwijze. Door onze jarenlange ervaring in de retail, waar snelheid voorop staat, is onze organisatie zo ingericht dat wij op elk moment snel kunnen schakelen.

Integrale afstemming: meer kwaliteit voor minder geld
Doordat wij een totaalpakket bieden kunnen wij de meeste werkzaamheden met elkaar combineren. Een aanpak waarbij wij diverse technische aspecten nauwkeurig op elkaar afstemmen. U heeft hiermee de garantie van een efficiënte werkwijze en functionaliteit tegen een scherp prijsniveau.

Een keur aan tevreden opdrachtgevers
Onze veeleisende opdrachtgevers zijn onder andere afkomstig uit de industrie, retail en de bouw. Daarnaast zijn wij specialist in utiliteitswerken en zijn wij een vertrouwd gezicht bij woningstichtingen en particulieren door heel Nederland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
De Ruijter Installatiebedirjf is een bedrijf met oog voor de omgeving,  mensen, milieu en duurzaamheid.
WIJ ondersteunen o.a. Care4Tina , een onafhankelijke organisatie die medische hulp verleend aan weeskinderen in China, diverse sport verenigingen en stichtingen.

Diensten

Elektrotechniek
Elektrotechniek
W - Installatie
W - Installatie
Daktechniek
Daktechniek
Duurzame Energie
Duurzame Energie
CV installatie
CV installatie
Service & onderhoud
Service & onderhoud
Airconditioning
Airconditioning
Nefit Enviline Warmtepomp
Nefit Enviline Warmtepomp