Totaal Installatie De Ruijter BV

Loubergweg 48
6960 AA Eerbeek

0313 - 653 049
info@deruijterinstallatie.nl

Daktechniek

Ook voor al uw werkzaamheden op het gebied van dakbedekking en isolatie kunt u uitstekend terecht bij De Ruijter Totaal Installatie. Snel, solide en secuur inzetbaar bij zowel renovatie als nieuwbouw. Wij gebruiken voornamelijk de producten van Nebiprofa, een Nederlands kwaliteitsproduct.
 

Kwaliteit Nebiprofa

Onze kwaliteit met dakbedekking waarborgen wij met keuringsrapporten van gezaghebbende onafhankelijke instanties. Alle dakbanen zijn voorzien van het KOMO-keurmerk. Daarnaast zijn de vijf series topproducten (Colflex, Colbiflex, Polroof Maximum, Colbigum en Masterflex RAIE) voorzien van KOMO-attesten met productcertificaat. Nebiprofa is gecertificeerd volgens ISO 9001: 2000 norm. Dit biedt zekerheid en garantie.

Hemelwaterafvoer en dakgoten

Naast dakwerken behoort uiteraard ook de montage van hemelwaterafvoeren tot ons werk.
Uitvoerbaar in zowel kunststof, zink, koper als verzinkt staal. Tevens monteren wij HWA wateraccumulatiesystemen (hwa noodafvoeroverlaten) voor grote dakoppervlakken van bijvoorbeeld bedrijfshallen. Deze kunnen wij voor u laten berekenen voor bepaling van leidingdiameters en overlaten volgens de NEN 3215. Dakgoten kunnen wij voor u monteren in zinken en koperen uitvoeringen.

 

Informatie aanvraag: daktechniek