Totaal Installatie De Ruijter BV

Loubergweg 48
6960 AA Eerbeek

0313 - 653 049
info@deruijterinstallatie.nl

Installatie aanleg

De installatie van verwarmingssystemen is ook een erkend specialisme van Totaal Installatie De Ruijter. Zowel voor woningen, kantoren, winkels en meer, al dan niet gecombineerd met vloer- of wandverwarming.

Wij zijn ook uw partner waneer het gaat om de vervanging van uw cv-ketel. Door onze nauwe samenwerking met fabrikanten als ATAG, NEFIT en REMEHA  zijn wij ten allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze cv-ketels en warmtepomp systemen als bv Daikin-Intergas hybride, Remeha en Nefit warmtepompen. Door onze STEK erkenning is ons bedrijf niet afhankelijk van derden om deze aan te sluiten en in bedrijf te stellen.
 

Wij kunnen wij u op ieder moment het juiste advies geven, dat specifiek op uw sitiuatie is afgestemd. Geen enkele woning en gezinssituatie is tenslotte hetzelfde.

Innovatief voor de industrie

Totaal Installatie De Ruijter heeft ook een uitstekende reputatie als het aankomt op de advisering en uitvoering van lucht- of stralingswarmteinstallaties. Eventueel gecombineerd met ventilatie voor de utiliteitssector, (grote)opslagloodsen of hallen en montage van grote cv-ketel (cascade)installaties, zowel nieuw als vervanging.

Informatie aanvraag: installatie aanleg