Totaal Installatie De Ruijter BV

Loubergweg 48
6960 AA Eerbeek

0313 - 653 049
info@deruijterinstallatie.nl

Airconditioning

Het juiste klimaat is een randvoorwaarde voor een comfortabele situatie. Het beïnvloedt op een positieve manier de productiviteit van uw medewerkers of de gezondheid van uw gezinsleden.
Door de zorg voor het ontwerpen, installeren en beheren van uw installaties volledig in onze handen te leggen wordt deze comfortabele omgeving als vanzelfsprekend ervaren.


Totaal Installatie De Ruijter kan u van dienst zijn op het gebied van:

  • Centrale verwarming
  • Luchtbehandeling
  • Airconditioning
  • Vochthuishouding
  • Warmte-pomp
  • Energiebeheer

Airconditioning bij u thuis

Airconditioning in woonhuizen vergt een speciale aanpak. Onze monteurs zijn gewend in woningen te werken, hebben veel ervaring en houden rekening met de bewoners tijdens de installatie en hebben een vakkundig oog voor detail. Een airco plaatsen wij al vanaf € 1.595 incl. montage en BTW. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Airconditioning voor industrie, kantoren en winkels

De Ruijter Totaal Installatie uit Eerbeek levert een beter (werk)klimaat in kantoren en/of winkels. Voor elke situatie ontwerpen wij een passende installatie. De winst? Uw medewerkers presteren beter door een prettiger klimaat en uw klanten blijven langer in uw winkel.

 

Verwarmen met een airconditioner

Wij bieden airconditioningsystemen met warmtepomp waarmee u zeer energiezuinig kunt koelen en verwarmen met één apparaat. Ideaal voor winkels, kantoren of bij u thuis. Door deze slimme oplossing heeft u geen c.v. meer nodig.

E.I.A. regeling

Op de meeste door ons ontworpen energiebesparende klimaatsystemen is de EIA regeling voor bedrijven van toepassing. Deze regeling maakt het mogelijk om tot wel 10% van het investeringsbedrag in te houden op uw omzetbelasting. Dit levert u direct voordeel op. Vraagt u gerust meer informatie.

Wij hebben al diverse airconditioning systemen geleverd in o.a.:
Apeldoorn, Arnhem, Beekbergen, Brummen, Dieren, Doesburg, Loenen, Rheden, Velp, Zutphen en vanzelfsprekend in onze vestigingsplaats Eerbeek.
 


 

Informatie aanvraag: airconditioning